Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore Mefa Tech G12

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

RLZDX02008G12

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 12 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"18"-19"
235/70R-15225/60R-17245/40R-18
245/60R-15235/50R-17245/45R-18
235/60R-16225/55R-17235/50R-18
225/65R-16235/55R-17225/55R-18
245/55R-16245/50R-17255/35R-18
215/70R-16245/35R-19
245/40R-19
255/35R-19
235/45R-19

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,200 LEK

Cmim i reduktuar!

-8.57%

3,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 12 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"18"-19"
235/70R-15225/60R-17245/40R-18
245/60R-15235/50R-17245/45R-18
235/60R-16225/55R-17235/50R-18
225/65R-16235/55R-17225/55R-18
245/55R-16245/50R-17255/35R-18
215/70R-16245/35R-19
245/40R-19
255/35R-19
235/45R-19

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Rekomandohet të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

MOS udhëtoni më shpejt se 40 km/orë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore Mefa Tech G12

Zinxhire debore Mefa Tech G12

Zinxhirë dëbore për autovetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Grupi 12 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"18"-19"
235/70R-15225/60R-17245/40R-18
245/60R-15235/50R-17245/45R-18
235/60R-16225/55R-17235/50R-18
225/65R-16235/55R-17225/55R-18
245/55R-16245/50R-17255/35R-18
215/70R-16245/35R-19
245/40R-19
255/35R-19
235/45R-19

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: