Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore fasheta Mefa Tech Premium L (185-225)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDF02018L

I disponueshëm

Mefa Tech Premium ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Strukturë e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë duke parandaluar lëvizjen e produktit.

Të përshtatshme kryesisht për disqet e aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

7,390 LEK

Cmim i reduktuar!

-4.03%

7,700 LEK

Shto Hiqe

Mefa Tech Premium ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Strukturë e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë duke parandaluar lëvizjen e produktit.

Të përshtatshme kryesisht për disqet e aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në automjete komerciale që transportojnë ngarkesa ose në furgonë me pasagjerë.

Paketimi përmban:

6x Fasheta (3 për çdo gomë)

1x Çantë paketimi

1x Kruajtëse akulli

1x Çift doreza

Masa: L (Bazamenti i gomave 185-225)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore fasheta Mefa Tech Premium L (185-225)

Zinxhire debore fasheta Mefa Tech Premium L (185-225)

Mefa Tech Premium ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Strukturë e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë duke parandaluar lëvizjen e produktit.

Të përshtatshme kryesisht për disqet e aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: