Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore 4x4 & Van G1000

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1000

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1000 - Lista e Aplikimit:

14"-15"157"16"-17"
205/75R-14195/75R-15185/75R-16
215/75R-14205/70R-15205/60R-16
205/75R-15205/65R-16
215/65R-15215/60R-16
225/60R-15245/40R-17

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Më shumë detaje

7,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1000 - Lista e Aplikimit:

14"-15"157"16"-17"
205/75R-14195/75R-15185/75R-16
215/75R-14205/70R-15205/60R-16
205/75R-15205/65R-16
215/65R-15215/60R-16
225/60R-15245/40R-17

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1000

Zinxhire debore 4x4 & Van G1000

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1000 - Lista e Aplikimit:

14"-15"157"16"-17"
205/75R-14195/75R-15185/75R-16
215/75R-14205/70R-15205/60R-16
205/75R-15205/65R-16
215/65R-15215/60R-16
225/60R-15245/40R-17

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: