Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore 4x4 & Van G1040

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1040

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1040 - Lista e Aplikimit:

14"15"16"
215/70R-14195/85R-15195/65R-16C
225/65R-14215/70R-15205/65R-16
245/60R-14215/60R-16
255/55R-14225/55R-16
235/50R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Më shumë detaje

7,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1040 - Lista e Aplikimit:

14"15"16"
215/70R-14195/85R-15195/65R-16C
225/65R-14215/70R-15205/65R-16
245/60R-14215/60R-16
255/55R-14225/55R-16
235/50R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1040

Zinxhire debore 4x4 & Van G1040

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1040 - Lista e Aplikimit:

14"15"16"
215/70R-14195/85R-15195/65R-16C
225/65R-14215/70R-15205/65R-16
245/60R-14215/60R-16
255/55R-14225/55R-16
235/50R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: