Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore 4x4 & Van G1050

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1050

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1050 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
205/80R-15195/75R-16215/60R-17
215/75R-15215/65R-16225/50R-17
225/70R-15215/70R-16225/55R-17
235/60R-15225/60R-16255/45R-17
245/60R-15235/60R-16245/40R-18

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Më shumë detaje

7,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1050 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
205/80R-15195/75R-16215/60R-17
215/75R-15215/65R-16225/50R-17
225/70R-15215/70R-16225/55R-17
235/60R-15225/60R-16255/45R-17
245/60R-15235/60R-16245/40R-18

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1050

Zinxhire debore 4x4 & Van G1050

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1050 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
205/80R-15195/75R-16215/60R-17
215/75R-15215/65R-16225/50R-17
225/70R-15215/70R-16225/55R-17
235/60R-15225/60R-16255/45R-17
245/60R-15235/60R-16245/40R-18

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: