Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore 4x4 & Van G1100

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1100

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1100 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
225/75R-15195/85R-16225/60R-17
235/70R-15205/75R-16235/55R-17
255/60R-15215/75R-16255/50R-17
275/50R-15225/65R-16235/50R-18
225/70R-16
235/65R-16
245/55R-16
255/55R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Më shumë detaje

7,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1100 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
225/75R-15195/85R-16225/60R-17
235/70R-15205/75R-16235/55R-17
255/60R-15215/75R-16255/50R-17
275/50R-15225/65R-16235/50R-18
225/70R-16
235/65R-16
245/55R-16
255/55R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1100

Zinxhire debore 4x4 & Van G1100

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1100 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
225/75R-15195/85R-16225/60R-17
235/70R-15205/75R-16235/55R-17
255/60R-15215/75R-16255/50R-17
275/50R-15225/65R-16235/50R-18
225/70R-16
235/65R-16
245/55R-16
255/55R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: