Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore 4x4 & Van G1400

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1400

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1400 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
255/70R-15215/85R-16235/65R-17
255/75R-15235/75R-16245/65R-17
265/70R-15245/70R-16225/65R-18
245/75R-16
255/65R-16
265/65R-16
275/75R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Më shumë detaje

7,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1400 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
255/70R-15215/85R-16235/65R-17
255/75R-15235/75R-16245/65R-17
265/70R-15245/70R-16225/65R-18
245/75R-16
255/65R-16
265/65R-16
275/75R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1400

Zinxhire debore 4x4 & Van G1400

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1400 - Lista e Aplikimit:

15"16"17"-18"
255/70R-15215/85R-16235/65R-17
255/75R-15235/75R-16245/65R-17
265/70R-15245/70R-16225/65R-18
245/75R-16
255/65R-16
265/65R-16
275/75R-16

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: