Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore 4x4 & Van G1500

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDG1500

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1500 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19-20-22"
265/75R-15255/60R-17255/50R-19
235/85R-16255/65R-17275/45R-19
255/70R-16265/65R-17285/45R-19
255/75R-16275/55R-17275/40R-20
265/70R-16255/60R-18285/35R-22

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Më shumë detaje

7,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

8,500 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1500 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19-20-22"
265/75R-15255/60R-17255/50R-19
235/85R-16255/65R-17275/45R-19
255/70R-16265/65R-17285/45R-19
255/75R-16275/55R-17275/40R-20
265/70R-16255/60R-18285/35R-22

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore 4x4 & Van G1500

Zinxhire debore 4x4 & Van G1500

Zinxhirë dëbore për 4x4 & furgonë, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

G1500 - Lista e Aplikimit:

15"-16"17"-18"19-20-22"
265/75R-15255/60R-17255/50R-19
235/85R-16255/65R-17275/45R-19
255/70R-16265/65R-17285/45R-19
255/75R-16275/55R-17275/40R-20
265/70R-16255/60R-18285/35R-22

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: