Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore KN Masa 100

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

MSZD0100

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për vetura.

Model X asimetrik për një force fërkimi maksimale.

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Masa 100 - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Më shumë detaje

2,600 LEK

Cmim i reduktuar!

-13.33%

3,000 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Zinxhirë dëbore për vetura.

Model X asimetrik për një force fërkimi maksimale.

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Masa 100 - Lista e Aplikimit:

14"-15"16"over
215/70R-14215/60R-16220/60R-390
205/70R-15215/65R-16240/55R-390
215/65R-15225/55R-16
215/70R-15225/60R-16
225/60R-15235/50R-16
225/65R-15
230/60R-15
235/55R-15

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore KN Masa 100

Zinxhire debore KN Masa 100

Zinxhirë dëbore për vetura.

Model X asimetrik për një force fërkimi maksimale.

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Masa 100 - Lista e Aplikimit:

(shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: