Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore KNK G08

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhirë

SMZDKNK010-G08

I disponueshëm

Zinxhirë dëbore për vetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Masa 80 - Lista e Aplikimit:

13"-14"15"16"-17"
205/70R-13185/70R-15195/55R-16
185/75R-14195/60R-15195/60R-16
195/70R-14195/65R-15205/50R-16
205/60R-14215/50R-15215/50R-16
205/65R-14225/50R-15225/40R-16
215/60R-14225/45R-16
225/55R-14205/45R-17
215/40R-17

shih më poshtë…

Më shumë detaje

2,900 LEK

Cmim i reduktuar!

-17.14%

3,500 LEK

Shto Hiqe

Zinxhirë dëbore për vetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Masa 80 - Lista e Aplikimit:

13"-14"15"16"-17"
205/70R-13185/70R-15195/55R-16
185/75R-14195/60R-15195/60R-16
195/70R-14195/65R-15205/50R-16
205/60R-14215/50R-15215/50R-16
205/65R-14225/50R-15225/40R-16
215/60R-14225/45R-16
225/55R-14205/45R-17
215/40R-17

Instalim i thjeshtë, pa lëvizur makinën nga vendi.

Kavo celiku fleksibël kundra ndryshkut.

Sistem shtrëngues shumë praktik dhe i shpejtë.

Manual instalimi (ilustruar me foto) i përfshirë.

Eshtë e domosdoshme të ndaloni dhe të shtrëngoni zinxhirët mbas 100 metrave të para.

Në përputhje me standartet Europiane.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore KNK G08

Zinxhire debore KNK G08

Zinxhirë dëbore për vetura, me cilësi të lartë.

Model X asimetrik për një forcë fërkimi maksimale.

Masa 80 - Lista e Aplikimit:

13"-14"15"16"-17"
205/70R-13185/70R-15195/55R-16
185/75R-14195/60R-15195/60R-16
195/70R-14195/65R-15205/50R-16
205/60R-14215/50R-15215/50R-16
205/65R-14225/50R-15225/40R-16
215/60R-14225/45R-16
225/55R-14205/45R-17
215/40R-17

shih më poshtë…

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: