Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Veshje gomash debore KA77

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Veshje debore textile

SMVG0077

I disponueshëm

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

KA77 - LISTA E APLIKIMIT:

Më shumë detaje

3,700 LEK

Cmim i reduktuar!

-1,800 LEK

5,500 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

KA77 - LISTA E APLIKIMIT:

13"14"15"16"17"18"
175/80R-13165/80R-14145/80R-15175/60R-16175/55R-17205/40R-18
205/70R-13175/75R-14165/70R-15185/55R-16195/45R-17215/35R-18
235/60R-13185/70R-14175/65R-15195/55R-16205/45R-17225/35R-18
195/65R-14185/65R-15205/50R-16215/40R-17235/35R-18
205/65R-14195/60R-15215/50R-16225/40R-17255/30R-18
215/60R-14205/55R-15225/45R-16235/40R-17
215/55R-15255/40R-16
225/50R-15
255/45R-15

Përshtaten shumë mirë me makinat me lartësi të vogël midis gomës dhe parafangos.

Me vetë-qendërzim gjatë lëvizjes.

Nuk e dëmtojnë gomën, diskun e aluminit apo rrugën.

Nuk shkaktojnë dridhje.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Mund të përdoren deri në shpejtësi 50 km/h.

UDHËZIME MONTIMI:

Montimi i veshjeve të gomave është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet mjaft shpejt, në vetëm 4 hapa. Ato duhet të vendosen tek rrotat aktive të mjetit.

1. Ndaloni automjetin (rekomandohet pjesë rruge e drejtë) dhe aktivizoni frenat e dorës.

2. Filloni montimin nga pjesa e sipërme e gomës dhe pastaj në drejtim për poshtë. Tendoseni llastikun dhe kalojeni në pjesën e brendshme të gomës. Pastaj tërhiqni shiritat e kryqëzuar, me qëllim që të regulloni veshjen në pozicionin e duhur. Tërhiqeni sa më poshtë të jetë e mundur.

3. Në momentin kur vetëm pjesa e poshtme të jetë e pambuluar, lëvizeni automjetin rreth 1 metër përpara ose mbrapa.

4. Kalojeni pjesën e mbetur të veshjes mbi gomë dhe në pozicionin e duhur. Veshja do të vetë-qendërzohet automatikisht, kur ju të nisni automjetin.

Eshtë e këshillueshme të ndaloni dhe të kontrolloni veshjet mbas 100 metrave të para.

Kujdes:

Snow Socks duhet të përdoren vetëm në akull dhe dëborë, dhe duhet të hiqen menjëherë sapo kushtet e rrugës nuk e kërkojnë më përdorimin e tyre. Snow Socks duhet të hiqen gjithashtu edhe kur mjeti është i parkuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Veshje gomash debore KA77

Veshje gomash debore KA77

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

KA77 - LISTA E APLIKIMIT:

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: