Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Veshje gomash debore KA75

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Veshje debore textile

SMVG0075

I disponueshëm

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

KA75 - LISTA E APLIKIMIT:

Më shumë detaje

3,700 LEK

Cmim i reduktuar!

-1,800 LEK

5,500 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

KA75 - LISTA E APLIKIMIT:

14"15"16"17"18"
205/80R-14195/80R-15175/80R-16185/70R-17205/55R-18
215/75R-14205/75R-15205/70R-16215/60R-17225/50R-18
235/70R-14225/70R-15235/60R-16235/55R-17235/50R-18
255/60R-15255/55R-16255/50R-17245/45R-18
255/45R-18

Përshtaten shumë mirë me makinat me lartësi të vogël midis gomës dhe parafangos.

Me vetë-qendërzim gjatë lëvizjes.

Nuk e dëmtojnë gomën, diskun e aluminit apo rrugën.

Nuk shkaktojnë dridhje.

Nuk ndikojnë në sistemet e sigurisë ABS, ESP.

Mund të përdoren deri në shpejtësi 50 km/h.

UDHËZIME MONTIMI:

Montimi i veshjeve të gomave është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet mjaft shpejt, në vetëm 4 hapa. Ato duhet të vendosen tek rrotat aktive të mjetit.

1. Ndaloni automjetin (rekomandohet pjesë rruge e drejtë) dhe aktivizoni frenat e dorës.

2. Filloni montimin nga pjesa e sipërme e gomës dhe pastaj në drejtim për poshtë. Tendoseni llastikun dhe kalojeni në pjesën e brendshme të gomës. Pastaj tërhiqni shiritat e kryqëzuar, me qëllim që të regulloni veshjen në pozicionin e duhur. Tërhiqeni sa më poshtë të jetë e mundur.

3. Në momentin kur vetëm pjesa e poshtme të jetë e pambuluar, lëvizeni automjetin rreth 1 metër përpara ose mbrapa.

4. Kalojeni pjesën e mbetur të veshjes mbi gomë dhe në pozicionin e duhur. Veshja do të vetë-qendërzohet automatikisht, kur ju të nisni automjetin.

Eshtë e këshillueshme të ndaloni dhe të kontrolloni veshjet mbas 100 metrave të para.

Kujdes:

Snow Socks duhet të përdoren vetëm në akull dhe dëborë, dhe duhet të hiqen menjëherë sapo kushtet e rrugës nuk e kërkojnë më përdorimin e tyre. Snow Socks duhet të hiqen gjithashtu edhe kur mjeti është i parkuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Veshje gomash debore KA75

Veshje gomash debore KA75

Veshjet e gomave për dëborë janë mbulesa tekstili polyester, dizenjuar për të rritur forcën e fërkimit në kushtet e dëborës apo akullit.

Ofrojnë siguri ndërsa udhëtoni në kushte ekstreme moti.

Paketimi përfshin: 1 palë veshje gome, doreza dhe cantë paketimi.

KA75 - LISTA E APLIKIMIT:

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: