Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Celes xhiro teleskopik 17-19-21-23 mm Yellow

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla

SMBS365503

I disponueshëm

Celës xhiro teleskopik për gomat e makinës.

Nuk zë vend dhe mjaft praktike në përdorim.

Konstruksion i fortë, i lehtë dhe kompakt.

Dy koka me përdorim nga të dy anët 17-19 mm dhe 21-23 mm.

Zgjatimi i dorezës nga 38 në 55 cm.

Materiali: Çelik i kromuar.

Më shumë detaje

1,750 LEK

Shto Hiqe

Celës xhiro teleskopik për gomat e makinës.

Nuk zë vend dhe mjaft praktike në përdorim.

Konstruksion i fortë, i lehtë dhe kompakt.

Dy koka me përdorim nga të dy anët 17-19 mm dhe 21-23 mm.

Zgjatimi i dorezës nga 38 në 55 cm.

Materiali: Çelik i kromuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Celes xhiro teleskopik 17-19-21-23 mm Yellow

Celes xhiro teleskopik 17-19-21-23 mm Yellow

Celës xhiro teleskopik për gomat e makinës.

Nuk zë vend dhe mjaft praktike në përdorim.

Konstruksion i fortë, i lehtë dhe kompakt.

Dy koka me përdorim nga të dy anët 17-19 mm dhe 21-23 mm.

Zgjatimi i dorezës nga 38 në 55 cm.

Materiali: Çelik i kromuar.

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: