Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Celes per filter vaji me rrip

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla

RLCFBS375

I disponueshëm

Çelës për lirimin dhe shtrëngimin e filtrave të vajit.

Me rrip të rregullueshëm në diametër.

Siguron një mbërthim të fortë dhe të qëndrueshëm.

Rrip I dhëmbëzuar me cilësi të lartë, i bërë prej gome premium.

Aplikimet:

Filtrat e vajit • Filtrat e karburantit • Filtrat e ujit • Tuba • Xhunto • Lavamanë, rubuneta, dhe shumë të tjera.

Specifikime:

Materiali: Metal, gomë

Gjatësia e dorezës: 27 cm

Gjatësia e rripit: 54 cm

Më shumë detaje

790 LEK

Shto Hiqe

Çelës për lirimin dhe shtrëngimin e filtrave të vajit.

Me rrip të rregullueshëm në diametër.

Siguron një mbërthim të fortë dhe të qëndrueshëm.

Rrip I dhëmbëzuar me cilësi të lartë, i bërë prej gome premium.

Aplikimet:

Filtrat e vajit • Filtrat e karburantit • Filtrat e ujit • Tuba • Xhunto • Lavamanë, rubuneta, dhe shumë të tjera.

Specifikime:

Materiali: Metal, gomë

Gjatësia e dorezës: 27 cm

Gjatësia e rripit: 54 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Celes per filter vaji me rrip

Celes per filter vaji me rrip

Çelës për lirimin dhe shtrëngimin e filtrave të vajit.

Me rrip të rregullueshëm në diametër.

Siguron një mbërthim të fortë dhe të qëndrueshëm.

Rrip I dhëmbëzuar me cilësi të lartë, i bërë prej gome premium.

Aplikimet:

Filtrat e vajit • Filtrat e karburantit • Filtrat e ujit • Tuba • Xhunto • Lavamanë, rubuneta, dhe shumë të tjera.

Specifikime:

Materiali: Metal, gomë

Gjatësia e dorezës: 27 cm

Gjatësia e rripit: 54 cm

Shkruaj përshtypjen tënde

23 produkte të tjera në të njëjtën kategori: