Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Komplet celesash Horusdy 20PCS (1/4")

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla

SMKC94143

I disponueshëm

Set celësash kriketë dhe kaçavidash për makinë, motocikletë, shtëpi, etj.

Përmbajtja:

1x Dorezë krikete lirim/shtrëngim 1/4” (13.5 cm)

1x Zgjatues 1/4” (5 cm)

8x Koka te ndryshme (6.35x25mm): 2 koka kryq, 1 kokë petë (6mm), 5 koka hekzagonal (H3, H4, H5, H5.5, H6).

9x Koka krikete 1/4”: 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12MM

1x Adaptor kokash

Më shumë detaje

1,490 LEK

Cmim i reduktuar!

-6.9%

1,600 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Set celësash kriketë dhe kaçavidash për makinë, motocikletë, shtëpi, etj.

Përmbajtja:

1x Dorezë krikete lirim/shtrëngim 1/4” (13.5 cm)

1x Zgjatues 1/4” (5 cm)

8x Koka te ndryshme (6.35x25mm): 2 koka kryq, 1 kokë petë (6mm), 5 koka hekzagonal (H3, H4, H5, H5.5, H6).

9x Koka krikete 1/4”: 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12MM

1x Adaptor kokash

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Komplet celesash Horusdy 20PCS (1/4")

Komplet celesash Horusdy 20PCS (1/4")

Set celësash kriketë dhe kaçavidash për makinë, motocikletë, shtëpi, etj.

Përmbajtja:

1x Dorezë krikete lirim/shtrëngim 1/4” (13.5 cm)

1x Zgjatues 1/4” (5 cm)

8x Koka te ndryshme (6.35x25mm): 2 koka kryq, 1 kokë petë (6mm), 5 koka hekzagonal (H3, H4, H5, H5.5, H6).

9x Koka krikete 1/4”: 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12MM

1x Adaptor kokash

Shkruaj përshtypjen tënde

23 produkte të tjera në të njëjtën kategori: