Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zhveshes kablli Weicon Quadro-Stripper No. 16

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla Weicon tools

52000016

I disponueshëm

Multifunksionale, për një zhveshje preçise të kabllit.

Për Prerje & Zhveshje rrethore dhe gjatësore të përcjellësit.

Thikë me tërheqje, fiksohet fort në çdo pozicion.

Dorezë anti-rrëshqitje.

Lloji i kabllit: Përcjellës fleksibël dhe solid me izolim PVC.

Diapazoni: seksion 0,5 - 6 mm² / diameter Ø 8 - 13 mm

Gjatësia: 125 mm

Miratimi/Certifikimi: TÜV NORD Germany

Më shumë detaje

3,399 LEK

Shto Hiqe

Multifunksionale, për një zhveshje preçise të kabllit.

Për Prerje & Zhveshje rrethore dhe gjatësore të përcjellësit.

Thikë me tërheqje, fiksohet fort në çdo pozicion.

Dorezë anti-rrëshqitje.

Lloji i kabllit: Përcjellës fleksibël dhe solid me izolim PVC.

Diapazoni: seksion 0,5 - 6 mm² / diameter Ø 8 - 13 mm

Gjatësia: 125 mm

Miratimi/Certifikimi: TÜV NORD Germany

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zhveshes kablli Weicon Quadro-Stripper No. 16

Zhveshes kablli Weicon Quadro-Stripper No. 16

Multifunksionale, për një zhveshje preçise të kabllit.

Për Prerje & Zhveshje rrethore dhe gjatësore të përcjellësit.

Thikë me tërheqje, fiksohet fort në çdo pozicion.

Dorezë anti-rrëshqitje.

Lloji i kabllit: Përcjellës fleksibël dhe solid me izolim PVC.

Diapazoni: seksion 0,5 - 6 mm² / diameter Ø 8 - 13 mm

Gjatësia: 125 mm

Miratimi/Certifikimi: TÜV NORD Germany

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: