Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zhveshes kablli Weicon Data-Strip No. 30

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla Weicon tools

52000030

I disponueshëm

Për heqjen e izolimit të jashtëm në kabllot e të dhënave, linjat telefonike, kabllot e kontrollit, kabllot patch, etj.

E saktë, e shpejtë dhe e sigurt.

Thika e rregullueshme në varësi të izolimit.

Zhveshje e saktë me gjatësi të rregullueshme (3.5 - 14 mm)

Thikë e integruar anësore deri në Ø 8 mm.

Për kabllo 0,05 - 0,5 mm² / Ø 4 - 10 mm

Miratimi/Certifikimi: TÜV NORD Germany

Më shumë detaje

3,899 LEK

Shto Hiqe

Për heqjen e izolimit të jashtëm në kabllot e të dhënave, linjat telefonike, kabllot e kontrollit, kabllot patch, etj.

E saktë, e shpejtë dhe e sigurt.

Thika e rregullueshme në varësi të izolimit.

Zhveshje e saktë me gjatësi të rregullueshme (3.5 - 14 mm)

Thikë e integruar anësore deri në Ø 8 mm.

Për kabllo 0,05 - 0,5 mm² / Ø 4 - 10 mm

Miratimi/Certifikimi: TÜV NORD Germany

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zhveshes kablli Weicon Data-Strip No. 30

Zhveshes kablli Weicon Data-Strip No. 30

Për heqjen e izolimit të jashtëm në kabllot e të dhënave, linjat telefonike, kabllot e kontrollit, kabllot patch, etj.

E saktë, e shpejtë dhe e sigurt.

Thika e rregullueshme në varësi të izolimit.

Zhveshje e saktë me gjatësi të rregullueshme (3.5 - 14 mm)

Thikë e integruar anësore deri në Ø 8 mm.

Për kabllo 0,05 - 0,5 mm² / Ø 4 - 10 mm

Miratimi/Certifikimi: TÜV NORD Germany

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: