Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Gershere kablli Weicon Nr. 35

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vegla Weicon tools

52000035

I disponueshëm

Gërshëre profesionale për prerje kablli elektrik.

Të përshtatshme për 3 aplikime te ndryshme: prerje, zhveshje dhe shtëngim.

Dizenjuar për përdorim profesional.

Të përshtatshme për prerjen dhe zhveshjen e përcjellësave Cu/Al

Të përshtatshme për presimin e fundit të telit me seksion 0,5 deri 4 mm².

Me thika bërë prej çeliku Inox me cilësi të lartë (ngurtësuar në 55 HRC).

Doreza anti-rrëshqitje, bërë nga plastikë e përforcuar me fiberglass.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,999 LEK

Shto Hiqe

Gërshëre profesionale për prerje kablli elektrik.

Të përshtatshme për 3 aplikime te ndryshme: prerje, zhveshje dhe shtëngim.

Dizenjuar për përdorim profesional.

Të përshtatshme për prerjen dhe zhveshjen e përcjellësave Cu/Al

Të përshtatshme për presimin e fundit të telit me seksion 0,5 deri 4 mm².

Me thika bërë prej çeliku Inox me cilësi të lartë (ngurtësuar në 55 HRC).

Doreza anti-rrëshqitje, bërë nga plastikë e përforcuar me fiberglass.

Fusha e përdorimit: Përcjellësa bakri dhe alumini me me seksion deri 50 mm.

Gjatësia: 150 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Gershere kablli Weicon Nr. 35

Gershere kablli Weicon Nr. 35

Gërshëre profesionale për prerje kablli elektrik.

Të përshtatshme për 3 aplikime te ndryshme: prerje, zhveshje dhe shtëngim.

Dizenjuar për përdorim profesional.

Të përshtatshme për prerjen dhe zhveshjen e përcjellësave Cu/Al

Të përshtatshme për presimin e fundit të telit me seksion 0,5 deri 4 mm².

Me thika bërë prej çeliku Inox me cilësi të lartë (ngurtësuar në 55 HRC).

Doreza anti-rrëshqitje, bërë nga plastikë e përforcuar me fiberglass.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: