Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Addinol Giga Light MV 0530 LL 5W-30

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

I disponueshëm

Addinol Giga Light MV 0530 LL është një vaj motori full-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 5W-30 Longlife III.

Aplikimet:

Motorët me Naftë, Benzinë & Gas (CNG, LPG) për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Performancë ideale dhe jetëgjatësi për filtrin particular (DPF).

Më shumë detaje

1,250 LEK

1 Liter
5 Liter

Shto Hiqe

Addinol Giga Light MV 0530 LL është një vaj motori full-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 5W-30 Longlife III.

Aplikimet:

Motorët me Naftë, Benzinë & Gas (CNG, LPG) për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Performancë ideale dhe jetëgjatësi për filtrin particular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C3

API SN

BMW Longlife-04

MB 229.51

VW 504 00, VW 507 00

Porsche C30

Avantazhet & Përfitimet:

Pastërti e shkëlqyer e motorit.

Performancë optimale e motorit.

Konsum i ulët i karburantit.

Jetëgjatësi e motorit.

Film lubrifikues i qëndrueshëm në të gjitha kushtet e funksionimit.

Performancë e jashtëzakonshme në ndezje dhe ngrohje në mot të ftohtë.

Zgjat efikasitetin e filtrit të particular (DPF).

Emetime të ulëta.

Avullueshmëri shumë e ulët.

Mbrojtje e jashtëzakonshme ndaj veshjes së motorit.

Viskozitet optimal për të gjitha kushtet e ngarjes.

Performancë e shkëlqyer edhe në kushtet e temperaturave të ulëta.

  • Viskoziteti 5W-30

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Addinol Giga Light MV 0530 LL 5W-30

Vaj Addinol Giga Light MV 0530 LL 5W-30

Addinol Giga Light MV 0530 LL është një vaj motori full-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 5W-30 Longlife III.

Aplikimet:

Motorët me Naftë, Benzinë & Gas (CNG, LPG) për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Performancë ideale dhe jetëgjatësi për filtrin particular (DPF).

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: