Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Elf Evolution 900 SXR 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

E2196565

I disponueshëm

Elf Evolution 900 SXR 5W-30 është një vaj motori full-sintetik me performance shumë të lartë.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë në autovetura, furgonë dhe automjete të lehta tregtare.

Për të gjitha kushtet dhe mënyrat e ngarjes.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A5/B5

API SL/CF

Renault RN 0700

Ford WSS-M2C913-D, Ford WSS-M2C913-B, Ford WSS-M2C913-C, Ford WSS-M2C913-A

JAGUAR STJLR 03.5003

Karakteristikat & Përfitimet:

Redukton konsumin e karburantit.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,750 LEK

Shto Hiqe

Elf Evolution 900 SXR 5W-30 është një vaj motori full-sintetik me performance shumë të lartë.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë në autovetura, furgonë dhe automjete të lehta tregtare.

Për të gjitha kushtet dhe mënyrat e ngarjes.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A5/B5

API SL/CF

Renault RN 0700

Ford WSS-M2C913-D, Ford WSS-M2C913-B, Ford WSS-M2C913-C, Ford WSS-M2C913-A

JAGUAR STJLR 03.5003

Karakteristikat & Përfitimet:

Redukton konsumin e karburantit.

Mbrojtje e jashtëzakonshme e motorit.

Pastërti optimale e motorit.

Performancë e shkëlqyer kundër veshjes së motorit.

Stabiliteti i jashtëzakonshëm termik dhe rezistencë ndaj oksidimit.

Paketimi: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Elf Evolution 900 SXR 5W-30 (1L)

Elf Evolution 900 SXR 5W-30 (1L)

Elf Evolution 900 SXR 5W-30 është një vaj motori full-sintetik me performance shumë të lartë.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë në autovetura, furgonë dhe automjete të lehta tregtare.

Për të gjitha kushtet dhe mënyrat e ngarjes.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A5/B5

API SL/CF

Renault RN 0700

Ford WSS-M2C913-D, Ford WSS-M2C913-B, Ford WSS-M2C913-C, Ford WSS-M2C913-A

JAGUAR STJLR 03.5003

Karakteristikat & Përfitimet:

Redukton konsumin e karburantit.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: