Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mercedes-Benz 5W-30 MB 229.52 Genuine Engine Oil (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

A000989950211AMEE

I disponueshëm

Mercedes-Benz Genuine Engine Oil MB 229.52 SAE 5W-30 është një vaj motori full-sintetik, i zhvilluar posaçërisht për

motorët Mercedes-Benz me performancë të lartë, që kërkojnë specifikimin MB 229.52.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për automjetet Mercedes Benz.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë.

I përshtatshëm për automjetet diesel me filter partikular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

MB approval 229.52

SAE 5W-30

API SN

ACEA C2, C3

Karakteristikat...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,400 LEK

Shto Hiqe

Mercedes-Benz Genuine Engine Oil MB 229.52 SAE 5W-30 është një vaj motori full-sintetik, i zhvilluar posaçërisht për

motorët Mercedes-Benz me performancë të lartë, që kërkojnë specifikimin MB 229.52.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për automjetet Mercedes Benz.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë.

I përshtatshëm për automjetet diesel me filter partikular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

MB approval 229.52

SAE 5W-30

API SN

ACEA C2, C3

Karakteristikat & Përfitimet:

Vaj motori me performancë premium.

Teknologji pastrimi e jashtëzakonshme për të parandaluar papastërtitë dhe llumrat.

Mbrojtje ndaj veshjes së motorit dhe korrozionit.

Performancë e jashtëzakonshme në kushte ekstreme.

Dridhje dhe zhurmë më e ulët e motorit.

Karakteristika të jashtëzakonshme në ndezje në mot të ftohtë.

Paketimi: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mercedes-Benz 5W-30 MB 229.52 Genuine Engine Oil (1L)

Mercedes-Benz 5W-30 MB 229.52 Genuine Engine Oil (1L)

Mercedes-Benz Genuine Engine Oil MB 229.52 SAE 5W-30 është një vaj motori full-sintetik, i zhvilluar posaçërisht për

motorët Mercedes-Benz me performancë të lartë, që kërkojnë specifikimin MB 229.52.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për automjetet Mercedes Benz.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë.

I përshtatshëm për automjetet diesel me filter partikular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

MB approval 229.52

SAE 5W-30

API SN

ACEA C2, C3

Karakteristikat...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: