Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mercedes-Benz 5W-40 MB 229.3 Genuine Engine Oil (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

A000989910211AHFE

I disponueshëm

Mercedes-Benz Genuine Engine Oil MB 229.3 SAE 5W-40 është një vaj motori full-sintetik me performance të lartë.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për automjetet Mercedes Benz.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë.

Specifikimet dhe Miratimet:

MB approval 229.3

SAE 5W-40

API SN/CF

ACEA A3/B4

Karakteristikat & Përfitimet:

Vaj motori me performancë të lartë.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,200 LEK

Shto Hiqe

Mercedes-Benz Genuine Engine Oil MB 229.3 SAE 5W-40 është një vaj motori full-sintetik me performance të lartë.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për automjetet Mercedes Benz.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë.

Specifikimet dhe Miratimet:

MB approval 229.3

SAE 5W-40

API SN/CF

ACEA A3/B4

Karakteristikat & Përfitimet:

Vaj motori me performancë të lartë.

Mbrojtje ndaj veshjes së motorit dhe korrozionit.

Rezistent ndaj degradimit të vajit.

Dridhje dhe zhurmë më e ulët e motorit.

Mbrojtje e shkëlqyer e motorit edhe në kushte ekstreme të ngarjes.

Paketimi: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mercedes-Benz 5W-40 MB 229.3 Genuine Engine Oil (1L)

Mercedes-Benz 5W-40 MB 229.3 Genuine Engine Oil (1L)

Mercedes-Benz Genuine Engine Oil MB 229.3 SAE 5W-40 është një vaj motori full-sintetik me performance të lartë.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për automjetet Mercedes Benz.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë.

Specifikimet dhe Miratimet:

MB approval 229.3

SAE 5W-40

API SN/CF

ACEA A3/B4

Karakteristikat & Përfitimet:

Vaj motori me performancë të lartë.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: