Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Toyota Genuine Premium Fuel Economy (PFE) 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

TGMOPFE530B1

I disponueshëm

Toyota Genuine Premium Fuel Economy (PFE) 5W-30 është një vaj motori full-sintetik me performancë të lartë, dizenjuar për automjetet ТOYOТА.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë, veçanërisht motorët turbo-diesel me injeksion common rail, dhe motorët me benzinë ​​me performancë të lartë që kërkojnë një klasifikimin C2.

Motorët diesel me Filtër Partikular (DPF).

Specifikimet:

ЅАE 5W-30

АCEА C2

АPI ЅN

Avantazhet & Përfitimet:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,700 LEK

Shto Hiqe

Toyota Genuine Premium Fuel Economy (PFE) 5W-30 është një vaj motori full-sintetik me performancë të lartë, dizenjuar për automjetet ТOYOТА.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë, veçanërisht motorët turbo-diesel me injeksion common rail, dhe motorët me benzinë ​​me performancë të lartë që kërkojnë një klasifikimin C2.

Motorët diesel me Filtër Partikular (DPF).

Specifikimet:

ЅАE 5W-30

АCEА C2

АPI ЅN

Avantazhet & Përfitimet:

Dizenjuar veçanërisht për mbrojtje optimale të motorëve Toyota.

Ndihmon në maksimizimin e fuqisë motorike.

Redukton fërkimin duke përfituar konsum të ulët të karburantit.

Mban motorin të pastër.

Mbron motorin nga oksidimi dhe korrozioni.

Performancë superiore në temperature të ulëta.

Redukton zhurmën e motorit.

Prodhuar nga Тoyotа Мotor Europe ЅА Belgium

Paketimi: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Toyota Genuine Premium Fuel Economy (PFE) 5W-30 (1L)

Toyota Genuine Premium Fuel Economy (PFE) 5W-30 (1L)

Toyota Genuine Premium Fuel Economy (PFE) 5W-30 është një vaj motori full-sintetik me performancë të lartë, dizenjuar për automjetet ТOYOТА.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë, veçanërisht motorët turbo-diesel me injeksion common rail, dhe motorët me benzinë ​​me performancë të lartë që kërkojnë një klasifikimin C2.

Motorët diesel me Filtër Partikular (DPF).

Specifikimet:

ЅАE 5W-30

АCEА C2

АPI ЅN

Avantazhet & Përfitimet:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: