Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Toyota Genuine Fuel Economy 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

TGMOFE530B1

I disponueshëm

Toyota Genuine Fuel Economy 5W-30 është një vaj motori full-sintetik, dizenjuar për automjetet ТOYOТА.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinëpër autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet:

ЅАE 5W-30

АCEА А1/В1, А5/В5

АPI ЅL/CF

Avantazhet & Përfitimet:

Dizenjuar veçanërisht për mbrojtje optimale të motorëve Toyota.

Ndihmon në maksimizimin e fuqisë motorike.

Redukton fërkimin duke përfituar konsum të ulët të karburantit.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Toyota Genuine Fuel Economy 5W-30 është një vaj motori full-sintetik, dizenjuar për automjetet ТOYOТА.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinëpër autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet:

ЅАE 5W-30

АCEА А1/В1, А5/В5

АPI ЅL/CF

Avantazhet & Përfitimet:

Dizenjuar veçanërisht për mbrojtje optimale të motorëve Toyota.

Ndihmon në maksimizimin e fuqisë motorike.

Redukton fërkimin duke përfituar konsum të ulët të karburantit.

Mban motorin të pastër.

Mbron motorin nga oksidimi dhe korrozioni.

Performancë superiore në temperature të ulëta.

Redukton zhurmën e motorit.

Prodhuar nga Тoyotа Мotor Europe ЅА Belgium

Paketimi: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Toyota Genuine Fuel Economy 5W-30 (1L)

Toyota Genuine Fuel Economy 5W-30 (1L)

Toyota Genuine Fuel Economy 5W-30 është një vaj motori full-sintetik, dizenjuar për automjetet ТOYOТА.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinëpër autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet:

ЅАE 5W-30

АCEА А1/В1, А5/В5

АPI ЅL/CF

Avantazhet & Përfitimet:

Dizenjuar veçanërisht për mbrojtje optimale të motorëve Toyota.

Ndihmon në maksimizimin e fuqisë motorike.

Redukton fërkimin duke përfituar konsum të ulët të karburantit.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: