Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

VW Genuine LongLife III 5W30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

G052195M2

I disponueshëm

VW Genuine LongLife III është një vaj motori full-sintetik i gradës SAE 5W-30 Longlife III.

Zhvilluar për motorët modernë të Volkswagen Group, VW, SEAT, SKODA dhe AUDI.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë me filter partikular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

G 052 195 M2

VW 504 00, VW 507 00

(përfshirë edhe miratimet e mëparshme)

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

1,700 LEK

Shto Hiqe

VW Genuine LongLife III është një vaj motori full-sintetik i gradës SAE 5W-30 Longlife III.

Zhvilluar për motorët modernë të Volkswagen Group, VW, SEAT, SKODA dhe AUDI.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë me filter partikular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

G 052 195 M2

VW 504 00, VW 507 00

(përfshirë edhe miratimet e mëparshme)

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

VW Genuine LongLife III 5W30 (1L)

VW Genuine LongLife III 5W30 (1L)

VW Genuine LongLife III është një vaj motori full-sintetik i gradës SAE 5W-30 Longlife III.

Zhvilluar për motorët modernë të Volkswagen Group, VW, SEAT, SKODA dhe AUDI.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë me filter partikular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

G 052 195 M2

VW 504 00, VW 507 00

(përfshirë edhe miratimet e mëparshme)

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: