Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Addinol Semi Synth 1040 10W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

72098407

I disponueshëm

Addinol Semi Synth 10400 është një vaj motori semi-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 10W-40.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SN

MB 229.1

VW 501 01, VW 505 00

Renault RN0710, RN0700

Avantazhet & Përfitimet:

Qarkullim i jashtëzakonshëm në temperatura të ulëta.

Karakteristika të shkëlqyera për mbrojtjen ndaj veshjes së motorit.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

840 LEK

Shto Hiqe

Addinol Semi Synth 10400 është një vaj motori semi-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 10W-40.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SN

MB 229.1

VW 501 01, VW 505 00

Renault RN0710, RN0700

Avantazhet & Përfitimet:

Qarkullim i jashtëzakonshëm në temperatura të ulëta.

Karakteristika të shkëlqyera për mbrojtjen ndaj veshjes së motorit.

Avullueshmëri shumë e ulët.

Kursim karburanti dhe vaji.

Mbrojtje dhe jetëgjatësi maksimale e motorit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Addinol Semi Synth 1040 10W-40 (1L)

Addinol Semi Synth 1040 10W-40 (1L)

Addinol Semi Synth 10400 është një vaj motori semi-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 10W-40.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SN

MB 229.1

VW 501 01, VW 505 00

Renault RN0710, RN0700

Avantazhet & Përfitimet:

Qarkullim i jashtëzakonshëm në temperatura të ulëta.

Karakteristika të shkëlqyera për mbrojtjen ndaj veshjes së motorit.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: