Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Addinol Premium 0530 FD 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

72102807

I disponueshëm

Addinol Premium 0530 FD është një vaj motori full-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 5W-30 Longlife.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Veçanërisht për motorët e gjeneratës së re Ford dhe mjeteve të tjera për të cilat kërkohet ACEA A5/B5.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A5/B5

Ford WSS-M2C913-A

Ford WSS-M2C913-B

Ford WSS-M2C913-C

Ford WSS-M2C913-D

Jaguar Land Rover ST JLR.03.5003

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,100 LEK

Shto Hiqe

Addinol Premium 0530 FD është një vaj motori full-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 5W-30 Longlife.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Veçanërisht për motorët e gjeneratës së re Ford dhe mjeteve të tjera për të cilat kërkohet ACEA A5/B5.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A5/B5

Ford WSS-M2C913-A

Ford WSS-M2C913-B

Ford WSS-M2C913-C

Ford WSS-M2C913-D

Jaguar Land Rover ST JLR.03.5003

Avantazhet & Përfitimet:

Lubrifikim i jashtëzakonshëm në të gjitha kushtet e funksionimit.

Kapacitet i lartë pastrimi.

Mbrojtje shumë e mirë ndaj veshjes së motorit.

Film lubrifikues i qëndrueshëm në të gjitha kushtet e funksionimit.

Performancë e jashtëzakonshme në ndezje dhe ngrohje në mot të ftohtë.

Konsum minimal i karburantit, duke zvogëluar kështu emetimet.

Viskozitet optimal për të gjitha kushtet e ngarjes.

Performancë e shkëlqyer edhe në kushtet e temperaturave të ulëta.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Addinol Premium 0530 FD 5W-30 (1L)

Addinol Premium 0530 FD 5W-30 (1L)

Addinol Premium 0530 FD është një vaj motori full-sintetik “fuel-economy” i gradës SAE 5W-30 Longlife.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Veçanërisht për motorët e gjeneratës së re Ford dhe mjeteve të tjera për të cilat kërkohet ACEA A5/B5.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A5/B5

Ford WSS-M2C913-A

Ford WSS-M2C913-B

Ford WSS-M2C913-C

Ford WSS-M2C913-D

Jaguar Land Rover ST JLR.03.5003

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: