Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Addinol Super Light 0540 5W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

72097707

I disponueshëm

shih më

Addinol Super Light 0540 është një vaj motori sintetik i gradës SAE 5W-40.

Përmbush kërkesat e rrepta të standarteve Euro 4 & Euro 5.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API CF, SN

MB 229.5, 226.5

VW 505 00, 502 00

Renault RN0700, RN0710

Porsche A40

BMW Longlife-01

GM-LL-B-025

Peugeot Citroen PSA B71 2296

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,050 LEK

Shto Hiqe

Addinol Super Light 0540 është një vaj motori sintetik i gradës SAE 5W-40.

Përmbush kërkesat e rrepta të standarteve Euro 4 & Euro 5.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API CF, SN

MB 229.5, 226.5

VW 505 00, 502 00

Renault RN0700, RN0710

Porsche A40

BMW Longlife-01

GM-LL-B-025

Peugeot Citroen PSA B71 2296

Avantazhet & Përfitimet:

Performancë e mirë në ndezje dhe ngrohje edhe në temperatura të ulëta.

Lubrifikim mjaft i mirë në të gjitha kushtet e ngarjes.

Efekt shumë i mirë pastrimi që garanton jetëgjatësi të të gjithë komponentëve të lubrifikuar.

Mbrojtje maksimale dhe jetëgjatësi e motorit.

Potencial i shkëlqyeshëm për kursimin e karburantit.

Karakteristika të jashtëzakonshme të qarkullimit në temperatura të ulëta.

Mbrojtje e jashtëzakonshme ndaj veshjes së motorit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Addinol Super Light 0540 5W-40 (1L)

Addinol Super Light 0540 5W-40 (1L)

shih më

Addinol Super Light 0540 është një vaj motori sintetik i gradës SAE 5W-40.

Përmbush kërkesat e rrepta të standarteve Euro 4 & Euro 5.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API CF, SN

MB 229.5, 226.5

VW 505 00, 502 00

Renault RN0700, RN0710

Porsche A40

BMW Longlife-01

GM-LL-B-025

Peugeot Citroen PSA B71 2296

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: