Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Addinol Premium 0530 C3-DX 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

72213107

I disponueshëm

Addinol Premium 0530 C3-DX është një vaj motori sintetik me performance të lartë, i gradës SAE 5W-30 Longlife.

Aplikimet:

Motorët me Naftë, Benzinë & Gas (CNG, LPG), në përputhje me Euro 4 & Euro 5.

Performancë ideale dhe jetëgjatësi për filtrin particular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C3

API CF, API SN

BMW Longlife-04

MB 229.31, MB 229.51, MB 229.52

VW 505 00, VW 505 01

GM Dexos 2

Ford WSS-M2C917-A

GM LL-A-025, GM LL-B-025

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,100 LEK

Shto Hiqe

Addinol Premium 0530 C3-DX është një vaj motori sintetik me performance të lartë, i gradës SAE 5W-30 Longlife.

Aplikimet:

Motorët me Naftë, Benzinë & Gas (CNG, LPG), në përputhje me Euro 4 & Euro 5.

Performancë ideale dhe jetëgjatësi për filtrin particular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C3

API CF, API SN

BMW Longlife-04

MB 229.31, MB 229.51, MB 229.52

VW 505 00, VW 505 01

GM Dexos 2

Ford WSS-M2C917-A

GM LL-A-025, GM LL-B-025

Avantazhet & Përfitimet:

Pastërti maksimale e motorit.

Jetëgjatësi e motorit.

Ndezje e shpejtë dhe punim i shkëlqyer i motorit në mot të ftohtë.

Konsum i ulët i karburantit.

Zgjat jetën e sistemit të trajtimit të gazrave (emetimit).

Mbrojtje shumë e mirë ndaj veshjes së motorit.

Stabilitet i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Avullueshmëri shumë e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Addinol Premium 0530 C3-DX 5W-30 (1L)

Addinol Premium 0530 C3-DX 5W-30 (1L)

Addinol Premium 0530 C3-DX është një vaj motori sintetik me performance të lartë, i gradës SAE 5W-30 Longlife.

Aplikimet:

Motorët me Naftë, Benzinë & Gas (CNG, LPG), në përputhje me Euro 4 & Euro 5.

Performancë ideale dhe jetëgjatësi për filtrin particular (DPF).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C3

API CF, API SN

BMW Longlife-04

MB 229.31, MB 229.51, MB 229.52

VW 505 00, VW 505 01

GM Dexos 2

Ford WSS-M2C917-A

GM LL-A-025, GM LL-B-025

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: