Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Addinol Eco Synth 10W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

72107107BRGD

I disponueshëm

Addinol Eco Synth 10W-40 është një vaj motori semi-sintetik me teknologji Surftec®.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SN

MB 229.1

VW 501 01, VW 505 00

Renault RN0710, RN0700

Avantazhet & Përfitimet:

Qarkullim i jashtëzakonshëm në temperatura të ulëta.

Avullueshmëri shumë e ulët.

Kursim karburanti dhe vaji.

Mbrojtje dhe jetëgjatësi maksimale e motorit.

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

800 LEK

Shto Hiqe

Addinol Eco Synth 10W-40 është një vaj motori semi-sintetik me teknologji Surftec®.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SN

MB 229.1

VW 501 01, VW 505 00

Renault RN0710, RN0700

Avantazhet & Përfitimet:

Qarkullim i jashtëzakonshëm në temperatura të ulëta.

Avullueshmëri shumë e ulët.

Kursim karburanti dhe vaji.

Mbrojtje dhe jetëgjatësi maksimale e motorit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Addinol Eco Synth 10W-40 (1L)

Addinol Eco Synth 10W-40 (1L)

Addinol Eco Synth 10W-40 është një vaj motori semi-sintetik me teknologji Surftec®.

Aplikimet:

Motorët me Naftë & Benzinë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SN

MB 229.1

VW 501 01, VW 505 00

Renault RN0710, RN0700

Avantazhet & Përfitimet:

Qarkullim i jashtëzakonshëm në temperatura të ulëta.

Avullueshmëri shumë e ulët.

Kursim karburanti dhe vaji.

Mbrojtje dhe jetëgjatësi maksimale e motorit.

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: