Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Mobil 1 ESP Formula 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

M820746

I disponueshëm

Mobil 1 ESP Formula 5W-30është një vaj motori i avancuar Full Sintetik.

Dizenjuar për të ofruar performancë dhe mbrojtje të jashtëzakonshme.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë, me apo pa filter partikular DPF.

Specifikimet & Miratimet:

API SM, SN; ACEA C2, C3

BMW LL 04

MB 229.31, 229.51

VW 504.00 / 507.00

GM dexos2

Porsche C 30

Chrysler MS-11106

Peugeot / Citroen B71 2297, B71 2290

JASO DL-1

AAE (STO 003) B6

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,500 LEK

Shto Hiqe

Mobil 1 ESP Formula 5W-30është një vaj motori i avancuar Full Sintetik.

Dizenjuar për të ofruar performancë dhe mbrojtje të jashtëzakonshme.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë, me apo pa filter partikular DPF.

Specifikimet & Miratimet:

API SM, SN; ACEA C2, C3

BMW LL 04

MB 229.31, 229.51

VW 504.00 / 507.00

GM dexos2

Porsche C 30

Chrysler MS-11106

Peugeot / Citroen B71 2297, B71 2290

JASO DL-1

AAE (STO 003) B6

API CF

VW (Gasoline) 502.00 / 503.00 / 503.01

VW (Diesel) 505.00 / 505.01 / 506.00 / 506.01

Veçoritë & Përfitimet:

Fuqi të jashtëzakonshme pastrimi, mbrojtje ndaj veshjes së motorit dhe super performancë të përgjithshme.

Ndihmon në zvogëlimin e grimcave që grumbullohen në Filtrin Partikular.

Zgjat jetën dhe ruan efikasitetin e sistemeve të emetimit.

Stabiliteti i jashtëzakonshëm termik dhe oksidimi.

Ndihmon në kursimin e karburantit.

Masa: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Mobil 1 ESP Formula 5W-30 (1L)

Vaj Mobil 1 ESP Formula 5W-30 (1L)

Mobil 1 ESP Formula 5W-30është një vaj motori i avancuar Full Sintetik.

Dizenjuar për të ofruar performancë dhe mbrojtje të jashtëzakonshme.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë & Naftë, me apo pa filter partikular DPF.

Specifikimet & Miratimet:

API SM, SN; ACEA C2, C3

BMW LL 04

MB 229.31, 229.51

VW 504.00 / 507.00

GM dexos2

Porsche C 30

Chrysler MS-11106

Peugeot / Citroen B71 2297, B71 2290

JASO DL-1

AAE (STO 003) B6

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: