Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Total Quartz Ineo ECS 5W-30 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

TO151262

I disponueshëm

Quartz Ineo ECS 5W-30 është një vaj motori full sintetik me teknologji të avancuar.

Dizenjuar veçanërisht për Peugeot & Citroën.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë (me ose pa DPF filtër partikular).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C2

PSA Peugeot Citroen B71 2290

TOYOTA

Veçoritë & Përfitimet:

Rrit efikasitetin dhe jetën e filtrit partikular.

Kursen karburan.

Sistemi i kontrollit të emetimeve ECS, siguron më pak ndotje.

Mbrojtje dhe pastërti optimale e motorit.

Masa: 1 Litër

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Quartz Ineo ECS 5W-30 është një vaj motori full sintetik me teknologji të avancuar.

Dizenjuar veçanërisht për Peugeot & Citroën.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë (me ose pa DPF filtër partikular).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C2

PSA Peugeot Citroen B71 2290

TOYOTA

Veçoritë & Përfitimet:

Rrit efikasitetin dhe jetën e filtrit partikular.

Kursen karburan.

Sistemi i kontrollit të emetimeve ECS, siguron më pak ndotje.

Mbrojtje dhe pastërti optimale e motorit.

Masa: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Total Quartz Ineo ECS 5W-30 (1L)

Vaj Total Quartz Ineo ECS 5W-30 (1L)

Quartz Ineo ECS 5W-30 është një vaj motori full sintetik me teknologji të avancuar.

Dizenjuar veçanërisht për Peugeot & Citroën.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë (me ose pa DPF filtër partikular).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA C2

PSA Peugeot Citroen B71 2290

TOYOTA

Veçoritë & Përfitimet:

Rrit efikasitetin dhe jetën e filtrit partikular.

Kursen karburan.

Sistemi i kontrollit të emetimeve ECS, siguron më pak ndotje.

Mbrojtje dhe pastërti optimale e motorit.

Masa: 1 Litër

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: