Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MOL Essence 15W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

13008773

I disponueshëm

MOL Essence 15W-40 është një vaj motori multi-grade.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë, Naftë dhe Gas për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SJ/CF

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Stabilitet i shkëlqyer, ruan nivelet e viskozitetit gjatë gjithë periudhës së ndërrimit të vajit.

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

590 LEK

Shto Hiqe

MOL Essence 15W-40 është një vaj motori multi-grade.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë, Naftë dhe Gas për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SJ/CF

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Stabilitet i shkëlqyer, ruan nivelet e viskozitetit gjatë gjithë periudhës së ndërrimit të vajit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MOL Essence 15W-40 (1L)

MOL Essence 15W-40 (1L)

MOL Essence 15W-40 është një vaj motori multi-grade.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë, Naftë dhe Gas për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

API SJ/CF

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Stabilitet i shkëlqyer, ruan nivelet e viskozitetit gjatë gjithë periudhës së ndërrimit të vajit.

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: