Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MOL Essence 5W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

13008772

I disponueshëm

MOL Essence 5W-40 është një vaj motori sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SM/CF

VW 502 00/505 00

GM-LL-B-025

Porsche A40

Renault RN0700 / RN0710

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Qarkullim i shpejtë edhe në temperatura ekstreme.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Më shumë detaje

750 LEK

Shto Hiqe

MOL Essence 5W-40 është një vaj motori sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SM/CF

VW 502 00/505 00

GM-LL-B-025

Porsche A40

Renault RN0700 / RN0710

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Qarkullim i shpejtë edhe në temperatura ekstreme.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MOL Essence 5W-40 (1L)

MOL Essence 5W-40 (1L)

MOL Essence 5W-40 është një vaj motori sintetik.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë dhe Naftë për autoveturat dhe automjetet e lehta tregtare (<3.5 t).

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4

API SM/CF

VW 502 00/505 00

GM-LL-B-025

Porsche A40

Renault RN0700 / RN0710

Veçoritë & Përfitimet:

Mbrojtje e trefishtë antioksiduese.

Qarkullim i shpejtë edhe në temperatura ekstreme.

Avullueshmëri e ulët.

Paketimi: 1 Liter

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: