Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shell Helix Ultra Pro AS-L 0W-20 (1L) Volvo

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

600036367

I disponueshëm

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AS-L 0W-20

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të automjeteve Volvo të prodhuara nga viti 2015 e në vazhdim.

Për motorët me benzinë & naftë.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

Volvo VCC RBS0-2AE

ACEA C2

API SL

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Redukton konsumin e karburantit.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

2,200 LEK

Cmim i reduktuar!

-4.35%

2,300 LEK

Shto Hiqe

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AS-L 0W-20

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të automjeteve Volvo të prodhuara nga viti 2015 e në vazhdim.

Për motorët me benzinë & naftë.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

Volvo VCC RBS0-2AE

ACEA C2

API SL

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Redukton konsumin e karburantit.

Performancë e jashtëzakonshme në temperaturë të ulët – Fluks më i shpejtë i ajrit për një ndezje të shpejtë dhe ngrohje të shpejtë të motorit.

Rezistencë e lartë – Ruan viskozitetin dhe qëndron në të njëjtat parametra deri në intervalin e rradhës së ndërrimit të vajit.

Teknologji PurePlus – Lejon produktin të sigurojë nivelet më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Zhvilluar me antioksidantë të veçantë – Siguron mbrojtje të shkëlqyer ndaj oksidimit gjatë gjithë intervalit të ndërrimit të vajit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shell Helix Ultra Pro AS-L 0W-20 (1L) Volvo

Shell Helix Ultra Pro AS-L 0W-20 (1L) Volvo

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AS-L 0W-20

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të automjeteve Volvo të prodhuara nga viti 2015 e në vazhdim.

Për motorët me benzinë & naftë.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

Volvo VCC RBS0-2AE

ACEA C2

API SL

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Redukton konsumin e karburantit.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: