Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shell Helix Ultra ECT AH (C3) 5W-30 (1L) Hyundai

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

600033996

I disponueshëm

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra ECT AH (C3) 5W-30

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të automjeteve Hyundai.

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SN

ACEA C3

Teknologji ECT (emissions-compatible technology) – Mbron sistemin e emetimit duke e mbajtur të pastër motorin, sistemin e shkarkimit katalitik & filtrin particular.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.76%

1,700 LEK

Shto Hiqe

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra ECT AH (C3) 5W-30

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të automjeteve Hyundai.

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SN

ACEA C3

Teknologji ECT (emissions-compatible technology) – Mbron sistemin e emetimit duke e mbajtur të pastër motorin, sistemin e shkarkimit katalitik & filtrin particular.

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Deri në 1.7% kursim karburanti.

Performancë e jashtëzakonshme në temperaturë të ulët – Fluks më i shpejtë i ajrit për një ndezje të shpejtë dhe ngrohje të shpejtë të motorit.

Rezistencë e lartë – Ruan viskozitetin dhe qëndron në të njëjtat parametra deri në intervalin e rradhës së ndërrimit të vajit.

Teknologji Active Cleanising – Lejon produktin të sigurojë nivelet më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Zhvilluar me antioksidantë të veçantë – Siguron mbrojtje të shkëlqyer ndaj oksidimit gjatë gjithë intervalit të ndërrimit të vajit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shell Helix Ultra ECT AH (C3) 5W-30 (1L) Hyundai

Shell Helix Ultra ECT AH (C3) 5W-30 (1L) Hyundai

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra ECT AH (C3) 5W-30

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të automjeteve Hyundai.

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SN

ACEA C3

Teknologji ECT (emissions-compatible technology) – Mbron sistemin e emetimit duke e mbajtur të pastër motorin, sistemin e shkarkimit katalitik & filtrin particular.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: