Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Total Quartz 7000 10W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

TO166049

I disponueshëm

Quartz 7000 10W-40 është një vaj motori me bazë sintetik, për autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë, Naftë & Gas të lëngshëm.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4; API CF/SL

MB-Approval 229.1

PSA Peugeot Citroen B71 2300, B71 2294

VW 501.01 / 505.00

Fiat 9.55535-G2

Veçoritë & Përfitimet:

Siguron një rezistencë specifike ndaj oksidimit.

Siguron pastërti të mirë të motorit.

Mbrojtje afatgjatë e pjesëve të motorit.

Masa: 1 Litër

Më shumë detaje

890 LEK

Shto Hiqe

Quartz 7000 10W-40 është një vaj motori me bazë sintetik, për autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë, Naftë & Gas të lëngshëm.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4; API CF/SL

MB-Approval 229.1

PSA Peugeot Citroen B71 2300, B71 2294

VW 501.01 / 505.00

Fiat 9.55535-G2

Veçoritë & Përfitimet:

Siguron një rezistencë specifike ndaj oksidimit.

Siguron pastërti të mirë të motorit.

Mbrojtje afatgjatë e pjesëve të motorit.

Masa: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Total Quartz 7000 10W-40 (1L)

Vaj Total Quartz 7000 10W-40 (1L)

Quartz 7000 10W-40 është një vaj motori me bazë sintetik, për autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Aplikimet:

Motorët me Benzinë, Naftë & Gas të lëngshëm.

Specifikimet & Miratimet:

ACEA A3/B4; API CF/SL

MB-Approval 229.1

PSA Peugeot Citroen B71 2300, B71 2294

VW 501.01 / 505.00

Fiat 9.55535-G2

Veçoritë & Përfitimet:

Siguron një rezistencë specifike ndaj oksidimit.

Siguron pastërti të mirë të motorit.

Mbrojtje afatgjatë e pjesëve të motorit.

Masa: 1 Litër

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: