Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shell Helix Ultra Pro AV-L 0W-30 (1L) Audi/VW

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

600039082

I disponueshëm

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të disa motorëve, përfshirë Audi & Volkswagen dhe të tjera që kërkojnë ACEA C3.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

ACEA C3

VW 504.00/507.00

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Deri në 2.5% kursim karburanti.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,700 LEK

Cmim i reduktuar!

-5.56%

1,800 LEK

Shto Hiqe

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të disa motorëve, përfshirë Audi & Volkswagen dhe të tjera që kërkojnë ACEA C3.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

ACEA C3

VW 504.00/507.00

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Deri në 2.5% kursim karburanti.

Performancë e jashtëzakonshme në temperaturë të ulët – Fluks më i shpejtë i ajrit për një ndezje të shpejtë dhe ngrohje të shpejtë të motorit.

Rezistencë e lartë – Ruan viskozitetin dhe qëndron në të njëjtat parametra deri në intervalin e rradhës së ndërrimit të vajit.

Teknologji PurePlus – Lejon produktin të sigurojë nivelet më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Zhvilluar me antioksidantë të veçantë – Siguron mbrojtje të shkëlqyer ndaj oksidimit gjatë gjithë intervalit të ndërrimit të vajit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shell Helix Ultra Pro AV-L 0W-30 (1L) Audi/VW

Shell Helix Ultra Pro AV-L 0W-30 (1L) Audi/VW

Vaj motori full sintetik Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30

Për motorët me benzinë & naftë, me apo pa filtër partikular.

Dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të disa motorëve, përfshirë Audi & Volkswagen dhe të tjera që kërkojnë ACEA C3.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

ACEA C3

VW 504.00/507.00

Mbrojtje absolute ndaj llumit – Asnjë vaj tjetër nuk mund ta mbajë motorin më të pastër.

Viskozitet & fërkim i ulët – Deri në 2.5% kursim karburanti.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: