Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shell Helix HX5 15W-40 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

600026935

I disponueshëm

Vaj motori premium multi-grade Shell Helix HX5 15W-40

Për motorët me benzinë, gas & naftë, biodiesel dhe mishel benzinë/etanol.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SN/CF

ACEA A3/B3

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj llumit – Ndihmon në parandalimin e krijimit të depozitave të llumit, duke e mbajtur motorin më të pastër.

Avullimin i ulët – Redukton avullueshmërinë e vajit, dhe rrjedhimisht konsumin.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

690 LEK

Shto Hiqe

Vaj motori premium multi-grade Shell Helix HX5 15W-40

Për motorët me benzinë, gas & naftë, biodiesel dhe mishel benzinë/etanol.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SN/CF

ACEA A3/B3

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj llumit – Ndihmon në parandalimin e krijimit të depozitave të llumit, duke e mbajtur motorin më të pastër.

Avullimin i ulët – Redukton avullueshmërinë e vajit, dhe rrjedhimisht konsumin.

Teknologji Active Cleanising – Lejon produktin të sigurojë nivelet më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Stabilitet i mirë ndaj oksidimit – Siguron rezistencë nga degradimi i vajit gjatë gjithë intervalit të ndërrimit të vajit.

Minimizon dridhjet & zhurmën e motorit – Siguron punim më të qetë të motorit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shell Helix HX5 15W-40 (1L)

Shell Helix HX5 15W-40 (1L)

Vaj motori premium multi-grade Shell Helix HX5 15W-40

Për motorët me benzinë, gas & naftë, biodiesel dhe mishel benzinë/etanol.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SN/CF

ACEA A3/B3

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj llumit – Ndihmon në parandalimin e krijimit të depozitave të llumit, duke e mbajtur motorin më të pastër.

Avullimin i ulët – Redukton avullueshmërinë e vajit, dhe rrjedhimisht konsumin.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: