Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shell Helix HX3 20W-50 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

600024661

I disponueshëm

Vaj motori Multi-grade Shell Helix HX3 20W-50

Për motorët me benzinë & naftë.

I përshtatshëm për motorët e benzinës me karburator dhe riqarkullim ‘blow-by’, motorët diesel turbo dhe me injeksion të drejtpërdrejtë, si dhe me aspirim natyral.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SL/CF

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj llumit – Ndihmon në parandalimin e krijimit të depozitave të llumit, duke e mbajtur motorin më të pastër.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

700 LEK

Shto Hiqe

Vaj motori Multi-grade Shell Helix HX3 20W-50

Për motorët me benzinë & naftë.

I përshtatshëm për motorët e benzinës me karburator dhe riqarkullim ‘blow-by’, motorët diesel turbo dhe me injeksion të drejtpërdrejtë, si dhe me aspirim natyral.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SL/CF

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj llumit – Ndihmon në parandalimin e krijimit të depozitave të llumit, duke e mbajtur motorin më të pastër.

Viskozitet multi-grade – Siguron ndezje më të lehtë në mot të ftohtë, krahasuar me vajrat mono-grade.

Avullimin i ulët – Redukton avullueshmërinë e vajit, dhe rrjedhimisht konsumin.

Teknologji Active Cleanising – Lejon produktin të sigurojë nivelet më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Stabilitet i mirë ndaj oksidimit – Siguron rezistencë nga degradimi i vajit gjatë gjithë intervalit të ndërrimit të vajit.

Minimizon dridhjet & zhurmën e motorit – Siguron punim më të qetë të motorit.

Paketimi: 1 Liter

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shell Helix HX3 20W-50 (1L)

Shell Helix HX3 20W-50 (1L)

Vaj motori Multi-grade Shell Helix HX3 20W-50

Për motorët me benzinë & naftë.

I përshtatshëm për motorët e benzinës me karburator dhe riqarkullim ‘blow-by’, motorët diesel turbo dhe me injeksion të drejtpërdrejtë, si dhe me aspirim natyral.

Specifikimet, Miratimet & Rekomandimet:

API SL/CF

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj llumit – Ndihmon në parandalimin e krijimit të depozitave të llumit, duke e mbajtur motorin më të pastër.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: