Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj JB German Oil 20W-50 UNI Plus 1L

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj motori

JB2098161

Ska gjendje

UNI Plus SAE 20W-50 është një vaj multigrade SHPD, për motorët me benzinë dhe naftë, duke përfshirë edhe versionet turbo.

I përshtatshëm vecanërisht për motorët me shumë kilometra.

Veti të shkëlqyera për ndezje në mot të ftohtë.

Mbrojtje ndaj papastërtive, korrozionit dhe shkumës.

I përshtatshëm për konverterët katalitik.

Për përdorim gjatë gjithë vitit.

Për motorët me benzinë, diesel dhe mjetet komerciale.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

525 LEK

Cmim i reduktuar!

-12.5%

600 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

UNI Plus SAE 20W-50 është një vaj multigrade SHPD, për motorët me benzinë dhe naftë, duke përfshirë edhe versionet turbo.

I përshtatshëm vecanërisht për motorët me shumë kilometra.

Veti të shkëlqyera për ndezje në mot të ftohtë.

Mbrojtje ndaj papastërtive, korrozionit dhe shkumës.

I përshtatshëm për konverterët katalitik.

Për përdorim gjatë gjithë vitit.

Për motorët me benzinë, diesel dhe mjetet komerciale.

Paketimi: 1 Liter

Në pajtim me rregulloren e EEC, cilësia e këtij produkti është ekuivalente me standardet/specifikimet e mëposhtme:

API CI-4 / SL

ACEA A3/B4/E7

Miratimet nga Prodhuesit:

MB 228.3 / MB 229.1

Volvo VDS-3

MAN 3275-1

JASO DH-1

Global DHD-1

Deutz DQC III-10

Allison C4 Level

DDC 93K215

Mack EO-M Plus

Renault Trucks RLD-2

MTU Type 2

Cartepillar ECF 1a / ECF-2

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj JB German Oil 20W-50 UNI Plus 1L

Vaj JB German Oil 20W-50 UNI Plus 1L

UNI Plus SAE 20W-50 është një vaj multigrade SHPD, për motorët me benzinë dhe naftë, duke përfshirë edhe versionet turbo.

I përshtatshëm vecanërisht për motorët me shumë kilometra.

Veti të shkëlqyera për ndezje në mot të ftohtë.

Mbrojtje ndaj papastërtive, korrozionit dhe shkumës.

I përshtatshëm për konverterët katalitik.

Për përdorim gjatë gjithë vitit.

Për motorët me benzinë, diesel dhe mjetet komerciale.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: