Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Addinol Aquapower Outboard 2T

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj marine

I disponueshëm

Addinol AquaPower Outboard 2T është një vaj motori mineral, për t’u përdorur në motorët e jashtëm 2-kohësh me benzinë të motobarkave.

Zhvilluar posaçërisht për përdorim në ujë të kripur dhe të ëmbël.

Më shumë detaje

4,950 LEK

4 Liter

Shto Hiqe

Addinol AquaPower Outboard 2T është një vaj motori mineral, për t’u përdorur në motorët e jashtëm 2-kohësh me benzinë të motobarkave.

Zhvilluar posaçërisht për përdorim në ujë të kripur dhe të ëmbël.

APLIKIMET:

Motorët e jashtëm me shpejtësi të lartë.

Motorët 2-kohësh me ftohje me ajër dhe me ujë.

Ideale për motorët 2-kohësh të Mercury, Yamaha, Suzuki, Tohatsu, Evinrude, Bombardier, Chrysler, Force, Johnson, Kawasaki, Mariner, OMC, Sea-Doo.

SPECIFIKIMET & MIRATIMET:

API TC

JASO FB

NMMA TC-W3

AVANTAZHET DHE PËRFITIMET:

Mbrojtje optimale të motorëve 2-kohësh edhe për periudhën sezonale të magazinimit, transportit dhe dekompozimit.

Veçanërisht rezistent ndaj korrozionit prej lagështirës dhe ujit të detit.

Siguron pastërti në sistemin e shkarkimit;

Siguron funksionim optimal të kandeleve;

Ideale për motorët me injeksion të drejtpërdrejtë;

Përzierje e thjshtë me karburantet normale dhe super;

Pastërti shumë e lartë e motorit.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Addinol Aquapower Outboard 2T

Vaj Addinol Aquapower Outboard 2T

Addinol AquaPower Outboard 2T është një vaj motori mineral, për t’u përdorur në motorët e jashtëm 2-kohësh me benzinë të motobarkave.

Zhvilluar posaçërisht për përdorim në ujë të kripur dhe të ëmbël.

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: