Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Addinol AquaPower Outboard 4T 1040

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj marine

I disponueshëm

Addinol AquaPower Outboard 4T 1040 është një vaj motori HC Synthetic me performancë të lartë, për t’u përdorur në motorët e jashtëm 4-kohësh të motobarkave, jet-ski, etj.

Zhvilluar posaçërisht për përdorim në ujë të kripur dhe të ëmbël.

Më shumë detaje

1,190 LEK

1 Liter
4 Liter

Shto Hiqe

Addinol AquaPower Outboard 4T 1040 është një vaj motori HC Synthetic me performancë të lartë, për t’u përdorur në motorët e jashtëm 4-kohësh të motobarkave, jet-ski, etj.

Zhvilluar posaçërisht për përdorim në ujë të kripur dhe të ëmbël.

APLIKIMET:

Motorët e jashtëm me shpejtësi të lartë.

Ideale për motorët 4-kohësh të Mercury, Yamaha, Suzuki, Honda, Johnson, Tohatsu.

SPECIFIKIMET & MIRATIMET:

SAE 10W-40

API SM

NMMA FC-W

AVANTAZHET DHE PËRFITIMET:

Mbrojtje optimale të motorëve 4-kohësh edhe për periudhën sezonale të magazinimit, transportit dhe dekompozimit.

Veçanërisht rezistent ndaj korrozionit prej lagështirës dhe ujit të detit.

Intervale më të gjata shërbimi;

Siguron fuqi optimale;

Filmi lubrifikues i qëndrueshëm edhe nën ngarkesa të rënda;

Pastërti shumë e lartë e motorit.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Addinol AquaPower Outboard 4T 1040

Vaj Addinol AquaPower Outboard 4T 1040

Addinol AquaPower Outboard 4T 1040 është një vaj motori HC Synthetic me performancë të lartë, për t’u përdorur në motorët e jashtëm 4-kohësh të motobarkave, jet-ski, etj.

Zhvilluar posaçërisht për përdorim në ujë të kripur dhe të ëmbël.

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: