Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF XN 7 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio manuale

74410707

I disponueshëm

Addinol ATF XN 7 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne deri në 7 marshe në një gamë të gjerë të automjeteve.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

BMW LT 71141, Ford FNR5, Nissan Matic-S, MB 236.15, BMW ETL-8072B, VW G 055 005, VW G 055 162

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF XN 7 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne deri në 7 marshe në një gamë të gjerë të automjeteve.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

BMW LT 71141, Ford FNR5, Nissan Matic-S, MB 236.15, BMW ETL-8072B, VW G 055 005, VW G 055 162, Hyundai SP-IV, KIA SP-IV, JASO 1A-LV, Honda ATF-DW1, GM Dexron VI, Mazda ATF FZ, Mitsubishi SP-IV

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF XN 7 (1L)

Vaj kambio Addinol ATF XN 7 (1L)

Addinol ATF XN 7 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne deri në 7 marshe në një gamë të gjerë të automjeteve.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

BMW LT 71141, Ford FNR5, Nissan Matic-S, MB 236.15, BMW ETL-8072B, VW G 055 005, VW G 055 162

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: