Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol MTF 75 W 80 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio manuale

74202507

I disponueshëm

Addinol MTF 75W80 është një vaj MTF (Manual Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet manuale, për një gamë të gjerë të automjeve.

Paketimi: 1 Liter

Klasifikimi: SAE75W-80

Aplikimet:

Transmisionet manuale të automjeteve dhe akset.

Specifikimet & Miratimet:

API GL-4, API GL-4+

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

MB 235.10, Volvo 97308, BMW MTF-LT-2, BMW MTF-LT-3, BMW MTF-LT-4

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,200 LEK

Shto Hiqe

Addinol MTF 75W80 është një vaj MTF (Manual Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet manuale, për një gamë të gjerë të automjeve.

Paketimi: 1 Liter

Klasifikimi: SAE75W-80

Aplikimet:

Transmisionet manuale të automjeteve dhe akset.

Specifikimet & Miratimet:

API GL-4, API GL-4+

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

MB 235.10, Volvo 97308, BMW MTF-LT-2, BMW MTF-LT-3, BMW MTF-LT-4, Fiat 9.55550-MZ1, VW G 009 317, VW G 052 171, VW G 052 512, VW G 052 532, VW G 052 798 A2, VW G 060 726, VW G 070 726, GM 1940182, VW G 052 726, VW G 052 178, Ford WSS-M2C200-D2, GM 1940711, GM 1940764, PSA B71 2330, BMW MTF-LT-1, Honda MTF, Chrysler MS-9224, Honda MTF-II, VW G 052 527, Toyota JWS 227, PSA 9730 A2, PSA 9730 A8, Honda MTF-III, Nissan MTF HQ Multi, Rover MTF 94, Nissan MT-XZ Typ TL/JR, Honda MTF 94, Ford WSS-M2C200-D3, Renault TRP 75W-80, Nissan MT-XZ 75W-80, GM 1940768, VW G 055 726 A2, Fiat 9.55550-MZ2, Chrysler MS-9417, GM 12377916, GM 1052931, Ford M2C200-C2

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol MTF 75 W 80 (1L)

Vaj kambio Addinol MTF 75 W 80 (1L)

Addinol MTF 75W80 është një vaj MTF (Manual Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet manuale, për një gamë të gjerë të automjeve.

Paketimi: 1 Liter

Klasifikimi: SAE75W-80

Aplikimet:

Transmisionet manuale të automjeteve dhe akset.

Specifikimet & Miratimet:

API GL-4, API GL-4+

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

MB 235.10, Volvo 97308, BMW MTF-LT-2, BMW MTF-LT-3, BMW MTF-LT-4

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: