Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio manuale SYNGEAR 75W-90

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio manuale

KO02205

I disponueshëm

SynGear 75W-90 është një vaj gjysëm-sintetik për transmesionet mekanike. Formula unike e SynGear 75W-90 siguron:

Stabilitet i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj ndryshkut, korrozionit dhe shkumës.

Veti të shkëlyera në presion ekstrem.

Karakteristika shumë të mira në ndërrimin e marsheve në temperature të ulta.

Kursim karburanti.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,300 LEK

Shto Hiqe

SynGear 75W-90 është një vaj gjysëm-sintetik për transmesionet mekanike. Formula unike e SynGear 75W-90 siguron:

Stabilitet i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj ndryshkut, korrozionit dhe shkumës.

Veti të shkëlyera në presion ekstrem.

Karakteristika shumë të mira në ndërrimin e marsheve në temperature të ulta.

Kursim karburanti.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

SynGear 75W-90 është zhvilluar vecanërisht për kambiot manuale me ngarkesë të lartë, në të cilat presioni i lartë i vajit mund të krijojë probleme. Gjithashtu është e përshtatshme për kambiot që kanë problem me ndërrimin e marsheve.

Specifikimet e produktit

API GL-4/5

Mil-L-2105

VW 501.50

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio manuale SYNGEAR 75W-90

Vaj kambio manuale SYNGEAR 75W-90

SynGear 75W-90 është një vaj gjysëm-sintetik për transmesionet mekanike. Formula unike e SynGear 75W-90 siguron:

Stabilitet i shkëlqyer ndaj oksidimit.

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj ndryshkut, korrozionit dhe shkumës.

Veti të shkëlyera në presion ekstrem.

Karakteristika shumë të mira në ndërrimin e marsheve në temperature të ulta.

Kursim karburanti.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimi

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: