Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj Kambio Mercedes-Benz Genuine ATF FE MB 236.15 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

A000989690511AULE

I disponueshëm

Mercedes-Benz Genuine Automatic Transmission Fluid FE MB 236.15 është një vaj kambio (ATF) me teknologji premium për transmisionet automatike.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për transmisionet automatike Mercedes Benz.

Aplikimet:

Transmisionet automatike të gjeneratës së fundit të Mercedes Benz me 7 marshe (NAG2FE+).

E detyrueshme për të gjitha transmesionet NAG2FE+.

MOS e përdorni në transmetimet automatike Mercedes-Benz me 5 dhe 7 marshe që kërkojnë...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,700 LEK

Shto Hiqe

Mercedes-Benz Genuine Automatic Transmission Fluid FE MB 236.15 është një vaj kambio (ATF) me teknologji premium për transmisionet automatike.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për transmisionet automatike Mercedes Benz.

Aplikimet:

Transmisionet automatike të gjeneratës së fundit të Mercedes Benz me 7 marshe (NAG2FE+).

E detyrueshme për të gjitha transmesionet NAG2FE+.

MOS e përdorni në transmetimet automatike Mercedes-Benz me 5 dhe 7 marshe që kërkojnë 236.10, 236.12 ose 236.14

Specifikimet & Miratimet:

MB approval 236.15

Karakteristikat & Përfitimet:

Qëndrueshmëri superiore ndaj fërkimit.

Stabilitet i lartë termik dhe oksidues.

Karakteristika të shkëlqyera ftohjeje.

Paketimi: 1 Litër

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj Kambio Mercedes-Benz Genuine ATF FE MB 236.15 (1L)

Vaj Kambio Mercedes-Benz Genuine ATF FE MB 236.15 (1L)

Mercedes-Benz Genuine Automatic Transmission Fluid FE MB 236.15 është një vaj kambio (ATF) me teknologji premium për transmisionet automatike.

Dizenjuar nga Mercedes Benz posaçërisht për transmisionet automatike Mercedes Benz.

Aplikimet:

Transmisionet automatike të gjeneratës së fundit të Mercedes Benz me 7 marshe (NAG2FE+).

E detyrueshme për të gjitha transmesionet NAG2FE+.

MOS e përdorni në transmetimet automatike Mercedes-Benz me 5 dhe 7 marshe që kërkojnë...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: