Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF XN 8 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

74410807

I disponueshëm

Addinol ATF XN 8 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne deri në 8 marshe në një gamë të ndryshme të automjeteve.

•Për transmisionet automatike moderne ZF me 6, 8, ose 9 marshe në automjetet Amerikane, Aziatike dhe Europiane.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF XN 8 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne deri në 8 marshe në një gamë të ndryshme të automjeteve.

•Për transmisionet automatike moderne ZF me 6, 8, ose 9 marshe në automjetet Amerikane, Aziatike dhe Europiane.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

VW G 060 162, Ford WSS-M2C924-A, Ford WSS-M2C938-A, Ford Mercon LV, Land Rover LR023288, Chrysler 68157995AA, BMW ATF 3+, FIAT 9.55550-AV5, Jaguar 02JDE 26444, Hyundai SP-IV-RR, Honda ATF Type 3.1, Ford WSS-M2C-949-A, ZF 6HP, Ford SP XT-6, Ford SP XT-8, Ford SP XT-10, Chrysler 68157995AB, Honda ATF Type 3.0, Land Rover LR023289, ZF 8HP, ZF 9HP, ZF S671 090 312, BMW 83 22 2 152 426, BMW 83 22 2 305 397, BMW 83 22 2 289 720, BMW L 12108

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF XN 8 (1L)

Vaj kambio Addinol ATF XN 8 (1L)

Addinol ATF XN 8 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne deri në 8 marshe në një gamë të ndryshme të automjeteve.

•Për transmisionet automatike moderne ZF me 6, 8, ose 9 marshe në automjetet Amerikane, Aziatike dhe Europiane.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: