Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF XN 9 (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

74410907

I disponueshëm

Addinol ATF XN 9 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne me 9 marshe në një gamë të ndryshme të automjeteve, dhe për disa modele të transmisioneve me 10 marshe.

•Për transmisionet automatike moderne ZF me 6, 8, ose 9 marshe në automjetet Amerikane, Aziatike dhe Europiane.

Specifikimet & Miratimet:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,750 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF XN 9 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne me 9 marshe në një gamë të ndryshme të automjeteve, dhe për disa modele të transmisioneve me 10 marshe.

•Për transmisionet automatike moderne ZF me 6, 8, ose 9 marshe në automjetet Amerikane, Aziatike dhe Europiane.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Land Rover LR023288, MB 236.16, Honda ATF Type 3.1, MB 236.17, Land Rover LR023289, ZF 9HP, ATF M-1375.6, Ford Mercon ULV, Ford XT-12

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF XN 9 (1L)

Vaj kambio Addinol ATF XN 9 (1L)

Addinol ATF XN 9 është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet automatike moderne me 9 marshe në një gamë të ndryshme të automjeteve, dhe për disa modele të transmisioneve me 10 marshe.

•Për transmisionet automatike moderne ZF me 6, 8, ose 9 marshe në automjetet Amerikane, Aziatike dhe Europiane.

Specifikimet & Miratimet:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: