Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF XN HD (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

74410007

I disponueshëm

Addinol ATF XN HD është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë dhe stabilitet të shkëlqyer ndaj oksidimit, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet DIWA- dhe ZF për një gamë të gjerë automjetesh.

•Performancë e jashtëzakonshme për transmisionet automatike të autobusëve, automjeteve të rënda dhe atyre të lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF XN HD është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë dhe stabilitet të shkëlqyer ndaj oksidimit, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet DIWA- dhe ZF për një gamë të gjerë automjetesh.

•Performancë e jashtëzakonshme për transmisionet automatike të autobusëve, automjeteve të rënda dhe atyre të lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Volvo 97341 (AT 101), MAN 339 V2, MB 236.9, Voith H55.6335.XX (G607), MB 236.91, ZF TE-ML 14C, MAN 339 Z3, VW G 052 515, VW G 052 533, Porsche 000 043 301 36, Nissan KLD22-00001EU, BMW DTF 1, MAN 339 Z12, Voith 150.014524, ZF TE-ML 20C, BMW 83 22 0 397 244, BMW 83 22 2 409 710, BMW 83 22 0 306 816, Land Rover IYK500010, Land Rover LR003137, Nissan 999MP-TF0870P, VW G 055 015

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF XN HD (1L)

Vaj kambio Addinol ATF XN HD (1L)

Addinol ATF XN HD është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me performancë të lartë dhe stabilitet të shkëlqyer ndaj oksidimit, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet DIWA- dhe ZF për një gamë të gjerë automjetesh.

•Performancë e jashtëzakonshme për transmisionet automatike të autobusëve, automjeteve të rënda dhe atyre të lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: